Tough luck!

Det har varit en tung vecka. På alla sätt och vis.
I allt detta är jag så oerhört glad att jag har fantastiska människor runt omkring mig. Sådana som håller mig uppe på benen och får mina allra mest tunga tankar kännas lite lättare. Lyckas få mig att förstå att livet går vidare och att allt detta som är jobbigt nu kommer så småningom att inte vara någonting ens värt att spara i minnet.

Jag blir ledsen när jag själv alltid försöker vara reko mot människor som är i min närhet men jag finner det svårt när jag mottags med någonting som inte känns ok. Inte min grej kanske men come on! Lite jävla stake kan man väl för fan ha! JA jag vet att detta är livet, Tough luck.

Nej du. I’ll play nice if you do!

Annonser

Posted on 3 november, 2011, in Everyday. Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: